Visszatér
A teljes visszatérítés érdekében a visszaküldendőnek eredeti állapotúnak kell lennie, hordatlannak/nem használtnak, eredeti címkékkel és címkékkel ellátottnak kell lennie a kézbesítéstől számított 45 napon belül. A visszaküldött terméke(ke)t érkezéskor megvizsgáljuk, mielőtt a visszatérítést feldolgozzuk.
Akár 7 munkanapot is igénybe vehet, amíg megkapjuk és feldolgozzuk visszaküldését. A visszatérítést az eredeti fizetési mód szerint dolgozzuk fel, és 2–7 munkanapba telhet, mire megjelenik a számlakivonaton. Ennek befejezése után megerősítő e-mailt fog kapni.
Visszaküldési folyamat
Ha vissza kell küldenie egy terméket, egyszerűen jelentkezzen be fiókjába, tekintse meg a rendelést a Fiókom menüben található „Rendelések teljesítése” hivatkozással, majd kattintson a Tétel(ek) visszaküldése gombra. 1 munkanapon belül e-mailben küldünk Önnek egy előre kifizetett szállítási címkét. Töltse le és nyomtassa ki a visszaküldési címkét, majd adja le a csomagot a legközelebbi USPS, UPS vagy FedEx helyére (a szállítási címkén feltüntetettek szerint). Amint megkaptuk és feldolgoztuk a visszaküldött tétel(eke)t, e-mailben értesítjük a visszatérítésről.

 • flight
  INGYENES SZÁLLÍTÁS
 • card_giftcard
  KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKKÁRTYA
 • credit_card
  KÖNNYŰ FIZETÉS
 • access_time
  30 NAP VISSZATÉRÉS